Vergaderingen - Presentaties - Trainingen/workshops - Ontvangsten -  Private Dining - Trouwlocatie

Een greep uit de reacties:

 

Mijn ouders vierden hun 40-jarig huwelijksfeest.
Na de geweldige ervaring met De Leurse Maalderij tijdens het diner dat mijn man en ik gaven ter gelegenheid van ons 12,5 jarig huwelijk, besloten mijn ouders voor hun feest ook contact op te nemen met Liesbeth van Verschuer.

Het was een genot om mijn ouders en alle gasten zo enorm te zien genieten.

Nog steeds worden er met enige regelmaat door ons en onze gasten herinneringen opgehaald over deze dag: over de geweldige, rustieke ligging van De Leurse Maalderij, de vriendelijkheid en gastvrijheid van Liesbeth en haar team, de uitstekende kwaliteit van het diner en de dienstverlening in het algemeen. Het was af!

Ook het feit dat we aan het einde van de avond werden uitgezwaaid door alle dames, wordt zeker niet vergeten, want juist dat gebaar zegt veel over Liesbeth en haar team.

Aanrader? Voor herhaling vatbaar? Jazeker!!

Nogmaals hartelijk dank voor alles!

Marieke Peters-Brugmans


Van Lanschot Nannenga Naus Rentmeesters B.V.”

“Regelmatig maken wij als kantoor gebruik van de diensten van Liesbeth van Rijckevorsel van De Leurse Maalderij.

Of het nu gaat om een vergadering, het afscheid van een collega in de Leurse Maalderij of om catering op locatie, altijd is alles in de puntjes geregeld.

Gastvrijheid, kwaliteit en huiselijkheid zijn de woorden die De Leurse Maalderij goed omschrijven.

Liesbeth en haar team laten iedereen zich welkom voelen en de kwaliteit van de lunches, borrels en diners zijn erg goed. Alles klopt. Het is af.

We zijn blij zo'n mooie locatie in de buurt te hebben waar alles tot in de puntje geregeld is en waar we graag komen om te vergaderen of om een feestelijke gelegenheid te vieren!


Bovemij

Een aanrader! Perfecte locatie en ambiance in een landelijke omgeving voor een professioneel en gastvrij onthaal.

Marja Hanssen - Janssen
Directiesecretaresse 


Ons huwelijk in De Leurse Maalderij was in één woord schitterend en niet in de laatste plaats dankzij Liesbeth en haar team. Een sfeervolle locatie, uitstekend eten en ervaren bediening die het werk duidelijk met veel plezier doen. Als we het over konden doen zouden we zonder twijfel weer voor De Leurse Maalderij kiezen!

Marlies & Martijn

Rosmalen

Tot slot, van harte gefeliciteerd met het 5-jarig bestaan van De Maalderij. Maak er een mooi feestje van!


Langen Group

Wij werden zeer aangenaam verrast door het warme Welkom.

Het voelde aangenaam warm binnen, de hout kachel brandde en dat was een heerlijke binnenkomst.

De oven stond aan met (geurige) vers gebakken croissants en de hartelijke woorden van Liesbeth gaven mij direct een goed gevoel.

De zintuigen werden goed verwend.

De maalderij staat prachtig rustig omgeven door bomen in het kleine dorpje Leur naast Wijchen.

Waardoor we de pauzes goed konden gebruiken door de benen te strekken in deze natuur en weer goed op adem te komen.

De teamleden kwamen ook positief verrast binnen en hadden mede daardoor ook ‘zin’ in de dag.

De lunch (zelfs het feit dat je aan ons bijzondere verzoek kon voldoen) en de hapjes, gewoon helemaal af.

Ik geniet wanneer er zoveel aandacht gegeven wordt en 

Liesbeth, ik heb samen met het team een zeer geslaagde dag beleefd.

De workshop ‘7 bronnen van Arbeidsvreugde’ was voortreffelijk en de omgeving en het warme welkom hebben daar zeker een positieve en vreugdevolle bijdrage aan geleverd.

Dank je wel voor je SUPER gastvrijheid!

Jolanda Griffioen - van Raat

Human Resource manager


Schouten & Nelissen

Geweldige ambiance, couleur locale... en super relaxte sfeer, ideaal voor teamcoaching! NB goed bereikbaar vanaf de snelweg..

drs. Johannes de Geus
Director Learning & Development Schouten & Nelissen
johannes.dgeus@sn.nl


Locaties voor ontvangsten, presentaties, diners en huwelijken staan of vallen met sfeer.

Bij de Leurse Maalderij hebben ze het helemaal door.

Gelegen op de Heerlijkheid Leur in het hart van het Land van Maas en Waal, is de locatie pitoresk met een mooie landelijke uitstraling. Oude panden en boerderijen uit de 18e eeuw bepalen het straatbeeld. Je waant je zo 100 jaar terug. Een toplocatie voor een gezellig samen zijn, een wandeling of fietstocht"

Monique Hefti-Sutman, Fotograaf


Enexis BV

Bij de Maalderij in Leur heb je het gevoel of de tijd hier heeft stil gestaan. Hier kunnen potentie, talenten en kwaliteiten van je organisatie veel meer tot bloei komen. De sfeer, de aandacht en de onvermoeibare gastvrijheid voelen hartverwarmend aan. Een verwenadres, waar je je meteen thuis voelt.

De overheerlijke keuken van Liesbeth laat zich inspireren door seizoen- en streekproducten. Heerlijk, eerlijk en dagvers !

Anita Gloudemans Directiesecretaresse bij Enexis B.V.


Stichting Oude Gelderse Kerken

Alle betrokkenen en genodigden kunnen terugkijken op een mooie en geslaagde dag in Leur. In de ochtend de jaarbijeenkomst van leden van Plaatselijke Commissies in de Leurse Maalderij en in de middag een seminar in het Kerkje.
De verzorging van al het lekkers was in handen van Liesbeth. Wij zijn verwend. Lekkere cake, overheerlijke broodjes, smaakvolle soep, hapjes en streekproducten voor bij de afsluitende borrel. Een mooie goed verzorgde ontvangst voor alle 45 deelnemers.
De combinatie, Maalderij en het oude Kerkje maakt het een bijzondere locatie. Kunnen wij van harte aanbevelen.

Nico Peek, algemeen secretaris Stichting Oude Gelderse Kerken


Directie Park de Hoge Veluwe

"Mijn collega’s en ik waren onder de indruk van jullie vergaderfaciliteit op Leur met alles d’r op en d’r an. Wij genoten van de entourage, de excellente catering (zowel lunch als diner waren verrukkelijk!), de rondleiding en de landgoedproducten die we mee naar huis namen.

Waar mijn collega’s het meest van onder de indruk waren is dat jullie alles zelf doen. Geen poeha maar gewoon aanpakken en een gezellige sfeer creëren. Liesbeth, je hebt jezelf weer overtroffen met de catering.

Het droeg allemaal bij aan een zeer geslaagde heisessie. Jullie concept is keigoed en ik zal er flink reclame voor maken."

 S. van Voorst tot Voorst, directeur Park de Hoge Veluwe


Managementteam I&F Regio ZuidWest Koninklijke Kentalis

Na inmiddels al meerdere keren in de Maalderij vergaderingen te hebben georganiseerd zijn mijn collega's en ik verliefd geworden op de Leurse Maalderij. Er heerst een huiselijke, ontspannen sfeer ondermeer door de houtkachel, de ongedwongen manier van cateren en de lunch smaakt naar meer door gebruik van producten uit de streek. Zoals uit bovenstaande blijkt is de Leurse Maalderij een absolute aanrader om een effectieve vergadering of training op een externe lokatie plaats te laten vinden.

Wij komen graag weer !

Judith de Hair

Koninklijke Kentalis

Regio manager I&F regio ZuidWest


 Afdeling R&D, Mead Johson Nutrition

 "19 medewerkers hebben enorm genoten van de heerlijkheid die Leur te bieden heeft met De Leurse maalderij als uitstekend onderkomen voor een private dinner.

Een echt kerstgevoel door de sfeervolle ambiance met een grote, prachtig gedekte tafel door La Vie Catering, die ook voor het heerlijke culinaire gedeelte verantwoordelijk was.

Buiten, op het met vuurkorven ingerichte terras, maakte Bloem, de lieve hond, het gezellige "winter"- plaatje in Leur compleet.

Mede dankzij, Liesbeth en Otto, met hun warme en gedreven gastvrijheid, een aanrader voor een geweldig samenzijn".

Sandra Megens, R&D, Mead Johnson Nutrition


Dichterbij Gennep

"We waren zeer onder de indruk van de locatie en de ontvangst. Wat is een beter begin dan ’s morgens een kop koffie of thee met een heerlijk warm Leurse appeltaart.

Onze verwachtingen waren zeker nog hoger gespannen, hoe de lunch eruit zou zien. En ook dit was zeer goed geregeld en zag er prachtig uit. Alles was perfect geregeld en als iets niet naar wens zou zijn, dan had je dit aan jezelf te danken. Want zoals je al aangaf; als we iets nodig hadden dan moesten we dit gewoon aangeven.

Al met al een echte aanrader en onze organisatie zal zeker nog vaker gebruik van de locatie gaan maken.

Bedankt voor de goed verzorgde teamdag en tot de volgende keer."

Stefan Jansen, Dichterbij Gennep


Rabobank Nederland

Fantastisch walking dinner in de Maalderij gehad ter ere van mijn 25 jarig jubileum bij de Rabobank organisatie. Gastvrij en puur! Liesbeth en het hele team, bedankt voor de top avond!! Een aanrader voor iedereen die wat te vieren heeft.

Marco van Middendorp

 

 

 
De Leurse Maalderij

 

@ 2021 De Leurse Maalderij - webdesign by blankenbergdesign.nl - powered by keesweb.nl