Vergaderingen - Presentaties - Trainingen/workshops - Ontvangsten -  Private Dining - Trouwlocatie

Where business meets pleasure


Effectief vergaderen? Een intensieve workshop? Trainingen waarbij de aanwezigen het beste uit zichzelf moeten halen? Geen inspanning zonder ontspanning! Ook hiervoor bent u bij De Leurse Maalderij aan het juiste adres, want de omgeving biedt tal van leuke ontspannende mogelijkheden.

 

De Heerlijkheid Leur 

De Leurse Maalderij is gelegen op De Heerlijkheid Leur. Een landgoed met prachtige boerderijen, weilianden en bos met volop wandel- en fietsmogelijkheden. Bovendien heeft het landgoed twee vakantieboerderijen, een boswinkel en een biologische boerderij waar op natuurvriendelijke wijze Aberdeen Angus vee wordt gehouden. Klik hier voor meer informatie over De Heerlijkheid Leur.

 

Bezoekerscentrum Land van de Heerlijkheden 

Pal naast de maalderij ligt het Bezoekerscentrum Land van de Heerlijkheden. Dit centrum organiseert allerlei activiteiten en excursies. Daarnaast kunnen bezoekers hier terecht voor de mooiste fiets- en wandelroutes. Klik hier voor de website.https://www.glk.nl/landschap-kastelen/locatie/?locatie=18

De Leurse Hof

Voor creatieve lunches en diners kunt u niet alleen bij De Leurse Maalderij terecht, ook bij De Leurse Hof komt u op culinair gebied niets te kort. Dit restaurant fungeert tevens als gezellig 'dorpscafé' waar regelmatig de beste ideeën worden geboren. Meer weten? Klik hier voor de website.


De Leurse Maalderij

 

@ 2021 De Leurse Maalderij - webdesign by blankenbergdesign.nl - powered by keesweb.nl