Vergaderingen - Presentaties - Trainingen/workshops - Ontvangsten -  Private Dining - Trouwlocatie

 

 

Historische plek voor bruisende bijeenkomsten


De Leurse Maalderij is gebouwd in 1925 in opdracht van Wilhelmina van Capelleveen-Veenendaal en de broers Van Capelleveen. Vijftien jaar later werd de maalderij verkocht aan Baron van Verschuer en toegevoegd aan Landgoed Heerlijkheid Leur. En vandaag de dag is dat nog steeds zo.

 

Toen al multifunctioneel

Het gebouw is niet alleen gebruikt om graan te malen, maar fungeerde ook lange tijd als opslagplaats voor uiteenlopende goederen, zoals sterke drank. Daarnaast hadden Amerikaanse militairen er tijdens de Tweede Wereldoorlog hun onderkomen.

En sinds 2013 dient het markante gebouw als multifunctionele ruimte voor kleine en middelgrote groepen. De maalderij is één van de bijzondere gezichten van het dorpje Leur en is daarom in 2003 op de gemeentelijke monumentenlijst gezet.

 
Trendy & tijdloos

Het monument is grondig gerenoveerd, maar met respect voor de oude elementen en voorzien van alle gemakken van deze tijd. De trendy inrichting verloochent het verleden niet, maar legt tegelijkertijd een link met het heden en de toekomst.

Een prachtige ruimte voor inspirerende bijeenkomsten. Voor bijzondere ontvangsten. Of voor 'gewoon' vergaderen maar dan een beetje anders. Bespreek hier de mogelijkheden van de Leurse Maalderij.

 
De Leurse Maalderij

 

@ 2021 De Leurse Maalderij - webdesign by blankenbergdesign.nl - powered by keesweb.nl